Vælg en kvalitetsbevidst og billig gulvmand i Stenløse

Stenløse

Stenløse Med mere end 25 års erfaring klarer vi alle former for gulvarbejde i Stenløse og omegn. Vi har kunder indenfor både private og større virksomheder samt institutioner.

Gulvafslibning i Stenløse

Vores gulvfirma nær Stenløse ønsker at tilbyde attraktive gulvpriser og har derfor skåret 25 % af taksten i forbold til vore normalpriser. Se iøvrigt vores prisliste, hvor du kan beregne en nøjagtig pris på gulvarbejde i dit hjem.

Fra små gulvopgaver til total entrepriser

Velkommen til et kvalitetsbevidst og seriøst gulvfirma med mange års erfaring. Med speciale i alle former for gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling kan vi udføre gulvarbejde til nogle af markedets bedste gulvafslibning priser. Med andre ord er vi konkurrencedygtig på højt kvalificeret arbejdskraft og særdeles fornuftige priser. Faglig dygtige gulvfolk tilbyder dig et rigtig godt stykke gulvarbejde udført, uanset hvor slidt og grimt dit trægulv måtte være.

NOTE: Alle gulvopgaver udføres uanset størrelse, træsort og gulvtype. 

Professionel gulvsliber i Stenløse

En moderne maskinpark af gulvslibere håndteret af dygtige medarbejder er det optimale for et godt stykke gulvarbejde i god kvalitet. Ved at benytte os til din næste gulvopgave får du en ensartet nyafslebet gulvoverflade, der er slidstærk, lækker og behagelig at betræde. At have et trægulv med en smuk, modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade er altid at tilstræbe, og det får du her hos os. Kort sagt er du sikker på, at vi udfører et professionelt stykke gulvarbejde. Når træet har fået afslebet alt den gamle overfladebehandling er der kun det rene træ tilbage, hvilket må have en ny gulvbehandling.

” At benytte en fagmand til opfriskning af hjemmets gulve betyder meget for holdbarheden ” 

Også afslibning i Gundsømagle

Gundsømagle og Jyllinge er områder hvor vi arbejder meget med https://egedahl.dk. Træ skaber harmoni i boligen hvor det naturlige element passer så glimrende til dansk arkitektur, møbel deisgn, rustikke lyse farver og boligindretning. At dit trægulv passer til farver på vægge, stole, reoler og kunst giver harmoni og en god oplevelse.

Kontakt os gerne for en snak om de mange muligheder der er for at forny gulvet i din bolig. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.