Røde, blå og grønne trægulve

Røde Nye farver fra dansk virksomhed

Rød

Rød

Der er mange muligheder for efterbehandling af trægulve. Når et gammelt og slidt trægulv er slebet ned til det rene træ kan der påføres en gulvbehandling efter ønske. Idag findes der så mange muligheder som aldrig før, og Junckers A/S i Køge har en masse at byde på. Soul+Collection byder blandt andet på røde, blå og grønne gulve, rigtige pangfarver som ikke før er set indenfor gulvbranchen. Collection fortæller at det er et farvevalg, og soul at farverne giver trægulvene en masser af liv, sjæl og ynde. Et hele der giver brugerne mulighed for at vise deres egen sjæl.

Trægulve i New Yorker stil

År tilbage var der en drejning i retning af, at gulvbehandling gerne måtte have et mere naturligt og rustikt udseende. Typisk et gulv med masser af knaster og farvevariation. Her kastede modeskribenter på modestilmagasiner, verden over, sig over den nye tendens. De fortalte, at skandinavisk stil og det stilrene skandinaviske design var et hit. Det blev markedsført med simpelt arkitektur, måske en groft pudset væg eller i hel rå beton. Ja, det hele skulle være sådan lidt ‘New Yorker’ Stil.

Trægulve med mere liv og spil

Der var trægulve med mere og mere spil og liv. Kombineret med den almindelige trend, med en stor valgfrihed når det gælder farver og overfladebehandling af gulve. Og netop dette gav Junckers A/S idéen til en palette af trendy farver til gulvbehandling af trægulve, som er noget anderledes en de traditionelle gulve. . Hos Junckers A/S vil man gerne reagere på markedet, og udfordringen er at holde øje med innovatorerne og ‘first-movers’. En volumen i pangfarver gør det interessant for et verdensomspændende firma som Junckers A/S.

Nu er et trægulv ikke bare et trægulv Røde

De nye pangfarver er nu nået ud til de meget modebevidste brugere, som gerne vil være med på en trend. Soul-Collectrion med stærke farver er ikke til massemarkedet men til det eksklusive vovede marked. Over 50% af alle egedahl.dk i Danmark er lyse og hvidpigmenterede. Det lyse trægulv har hidtil været det foretrukne hos mange kunder. Grunden hertil er nok, at et lystgulv automatisk giver mere lys i et rum, hvis det er en stuelejlighed eller der er mørkt udenfor. Der har dog i mange år været en tendens til mørke trægulve udenfor skandinavien og især på det engelske marked. Men der er nu en tendens til, at de mørke trægulv kommer i fokus i Danmark. Det kan være en udløber af de mange store vinduespartier der er i nye boliger, som skyder op rundt omkring.

 Hvad er Soul+Collection?

Soul+Collection består af en række jordfarver, og så er der også de mere ‘provokerende’ farver til at fange opmærksomheden og tilfredsstille behovet hos særlige kunder og kundesegmenter. Med de nye farver sker der også en fornyelse af Jynckser’s brand og opfattelse at i omverdenen som lidt af en klenodie med en lang og glorværdig historik. Junckers A/S  er kendt både i Danmark og resten af verden på to ting: Tryghed og kvalitet. Og det er jo ikke de værste ting at tage afsæt i når et produkt der er så markant anderledes end det traditionelle skal lanceres.

 

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Gulvafslibning og priser

Gulvafslibning i København

Se mærk og duft træet