Priser

Alle priser er inkl. moms

kr / m2
Gulvafslibning + Lud (natur)100
Gulvafslibning + Lud (hvid)100
Gulvafslibning + Lud + Sæbe120
Gulvafslibning + 2 x lak95
Gulvafslibning + 3 x lak100
Gulvafslibning + 2 x lak (hvid)115
Gulvafslibning + 3 x lak (hvid)120
Gulvafslibning + Lud + 2 x lak (hvid)115
Gulvafslibning + Lud + 3 x lak (hvid)120
Gulvafslibning + Olie (natur)100
Gulvafslibning + Olie (hvid)120
Gulvafslibning + Lud + olie (hvid)120
Gulvafslibning + Voks100
 
Yderligere priser
Gulvafhøvling20
Speciallak – 2-komponent20
Dørtrin pr. stk150
Trappetrin pr. stk.200
Bordplade pr. stk.1000
Diverse
 
  • Alle priser er inkl. 25% moms
  • Minimum pris kr. 2500
  • Arbejdet udføres i hele landet uden ekstra omkostninger
  • Der er 2 års garanti på udført arbejde
  • Ventetid:  2 – 3 arbejdsdage

 

Her kan du se prisliste for renovering af dit gamle trægulv. En gulvafslibning og efterbehandling kan give dig et drømmegulv. Udover priser på afslibning og gulvbehandling kan også få priser på afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader og andre vandrette flader i træ. Ønsker du detaljer om de enkelte punkter i prislisten kan du her på vores hjemmeside få flere gulvoplysninger, gulvinspiration og gulvrådgivning.

Billig gulvafslibning priser

Gulvservice får du helt uden beregning og dermed kan det ikke være billigere. Enhver henvendelse til os, uanset grunden, er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Vores gulvprisliste giver dig også konkrete oplysninger om udvalg og kombinationsmuligheder på områderne som afslibning og typen af gulvbehandling.

Dette inkluderer priserne

Alle priser i gulvprislisten er i danske kroner inkl. moms og vi forbeholder os ret til ændringer med hensyn til gulvets beskaffenhed og andet. Priserne tager udgangspunkt i et normalt trægulv med en overfladebehandling og eventuelle skader som man med rimelighed vil kunne påregne. Større skader, uregelmæssigheder, tykkelsen på gulvet og andet kan bevirke at vi ikke kan udføre arbejdet og i givet fald med et tillæg. Alle priser er med forbehold for prisændringer og trykfejl. Den erstatter alle tidligere ændringer.

Hvad inkludere vore gulvafslibning priser?

Alle vore priser er inklusiv materialer, transport, opbringning, parkeringsafgift, opbringning af maskiner, arbejdsløn samt hvad der ellers benyttes af rekvisitter og andet. Ved gulvafslibning forstås, at der slibes trærent, hvilket vil sige at alt den gamle overfladebehandling fjernes. Smuds, snavs, ridser, små hakker og mindre misfarvninger vil blive fjernet. Brand- og fugtskader, større hakker, huller og dybe ar er med forbehold, endvidere kan misfarvninger på mørke træsorter ej heller garanteres fjernet.

Gulvbehandling af trægulve

I prislisten kan du se en række forskellige typer af gulvbehandling, som hver især har sine priser. Hver overfladebehandling egner sig til forskellige træsorter, gulvtyper og dine ønsker og behov som kunde. Ønsker du gode råd og inspiration så kontakt os gerne for en snak.