25361100 info@egedahl.dk

Priser

Alle priser er inkl. moms

Gulvslibning +
kr / m2
Lud (nature) 80
Lud (hvid) 80
Sæbe 100
2 x lak 95
3 x lak 100
2 x lak (hvid) 115
3 x lak (hvid) 120
Lud + 2 x lak (hvid) 115
Lud + 3 x lak (hvid) 120
Olie (natur) 100
Olie (hvid) 120
Lud + olie (hvid) 120
Voks 100
 
Yderligere priser
Gulvafhøvling 20
Speciallak – 2-komponent 20
Dørtrin pr. stk 150
Trappetrin pr. stk. 200
Bordplade 1000
Diverse
 
  • Alle priser er inkl. 25% moms
  • Minimum price DKK 2500
  • Arbejdet udføres i hele landet uden ekstra omkostninger
  • Der er 2 års garanti på arbejde gjort
  • Ventetid:  2 – 3 arbejdsdage

 

Her kan du se prisliste for renovering af dit gamle trægulv. Et gulvslibning og efterbehandling kan give dig et drømmegulv. Udover prisfastsættelse for gulvbelægning og gulvbelægning kan priserne også leveres til glidning gennem trapper, trapper, køkkenplader og andre trægående vandrette overflader. For detaljer om de enkelte varer i prislisten, her kan du finde mere gulvinformation, gulv inspiration og gulv på vores hjemmeside.

Billige gulvpriser

Gulvtjeneste tilbydes gratis og derfor kan det ikke være billigere. Enhver forespørgsel til os, uanset årsagen, er naturligvis fri og fuldstændig uforpligtende. Vores gulvprisliste giver dig også specifikke oplysninger om udvalg og kombinationsmuligheder på områder som priser og gulvtype.

Dette inkluderer priserne

Alle priser i prislisten er i danske kroner inkl. Moms og vi forbeholder os retten til at ændre sig om gulvets og andet. Prices are based on a normal wood floor with surface treatment and any damage that could reasonably be expected. Større skader, uregelmæssigheder, gulvtykkelse osv. Kan få os til at udføre arbejdet og om nødvendigt med et tillæg. Alle priser er underlagt prisændringer og trykfejl. Det erstatter alle tidligere ændringer.

Hvad omfatter vores gulvslibepriser?

Alle vores priser er inklusive materialer, transport, levering, parkering, maskine leje, arbejdskostnader og andet, der anvendes til leveringer og andre. Gulvslibning betyder, at træet bliver slibet, hvilket betyder at al den gamle overfladebehandling er fjernet. Skidt, snavs, ridser, rifter og mindre misfarvning fjernes. Brand- og fugtskader, større kinker, huller og dybe ar er underlagt betingelsen, og misfarvning af mørke skove kan ikke garanteres.

Gulvbelægning af trægulve

I prislisten kan du se en række forskellige typer af gulvbehandling som hver især har sine priser.  Hvor overfladebehandling  er anvendelig på alle gulvtyper og træsorter efter dine ønsker som kunde. Hvis du vil have gode råd og inspiration, bedes du kontakte os for en chat.