Lad dine trægulve i Holte friske op med en gulvafslibning

De mange smukke trægulve i Holte kræver et vist hensyn. Massive egetræsgulve, sildebensparket og mønsterparket i det hele taget er kendetegnet i Nordsjælland. Benyt den lokale gulvmand til at afslibe og efterbehandle dine gamle trægulve. Vi bor nær Holte og kan hjælpe dig med alt indenfor opfriskning og behandling af trægulve.

Ja, der er næsten ikke den disciplin indenfor gulvbearbejdning vi ikke magter. Kontakt os derfor for en snak om mulighederne for dine gamle trægulve, så de lever op til dine drømme, ønsker og behov.

Et trægulv kan let og enkelt friskes op med en gulvafslibning 

Gulvafslibning i Holte og Virum

Som kender af mange trægulve i Virum og Holte er vi den lokale partner når det gælder gulvafslibning og behandling. Gulvbehandling der virkelig kan gøre en forskel og skabe et friskt pust i hjemmet. Hvilken behandling der er bedst til dine nyslebne gulve, er svært at sige. Først og fremmest afhænger det af dine drømme til en ny gulvoverflade med hensyn til udseende, rengøringsvenlighed samt holdbarhed. De mest almindelige typer af behandling til trægulve er:

  • Olie
  • Sæbe
  • Voks
  • Lak
  • Lud

Lad os hjælpe dig og dine trægulve med en nyrenoveret gulvoverflade, så er du godt på vej. Uanset om du bor i Holte, Virum eller et andet sted i landet, er du velkommen til at kontakte os. Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende.

NOTE: Det kan anbefales at tage en dialog med en professionel gulvmand, det er ofte gratis og helt uforpligtende 

Holte som et område med smukke trægulve

Eksklusive og massive trægulve i alle mulige forskellige træsorter benyttes i dette Nordsjællandske område. Massive plankegulve i eg, douglas eller pitchpine og under tiden mørke eksotiske træsorter ses undertiden. Egedahl servicere alle former for trægulve og træsorter på en blid og nænsom måde. Vi er nogle af de eneste der udfører gulvrestaurering hvor fredede og bevaringsværdige trægulve friskes op og bringes tilbage til et oprindelige. Vel og mærke ikke med nye værktøjer og materialer, men derimod de oprindelige gulvværktøjer samt træ fra samme tidsperiode. Uanset hvilket trægulv du har i boligen, er vi i besiddelse af de rette kompetencer til at kunne bearbejde og behandle det håndværksmæssigt korrekt.