Hjem kære hjem – gulv kære gulv

Gulv i hjemmet er en naturlig del af det visuelle. Gulv i hjemmet er en naturlig del af det visuelle, især trægulve kræver opmærksomhed. Et hjem uden trægulve er svært at finde, og derfor har vi mange kunder at hjælpe med gulvafslibning. På en måde giver gulvafslibning af boligens trægulve et nyt liv til hjemmet. Et nyafslebet gulv kombinerer naturens materiale med moderne livsstil. Hjemmets trægulve byder på en række imponerende detaljer med hensyn til overfladestruktur og farvevalg. Når den gamle overfladebehandling fjernes med en gulvafslibning kommer vi ned til det rene træ. Når trægulvet er helt fri for overfladebehandling, kan der påføres en ny. Og de rene, minimalistiske linjer samt det rå træ giver en fornemmelse af frihed og ro. Hjemmet har nu plads til at lege med farver og nuancer til den nye gulvbehandling.

Gulvafslibning skaber lette og luftige rum

Og der er nu tid til at lade sig inspirere af boligens arkitektur og interiør men også af den omgivende natur. Et forhold som må tages med i betragtning er lyset, og en blokering af af det naturlige lysindfald er utilgiveligt og enhver lysstråle som kan ramme gulv er hilset. Efter Hvordan gulvafslibning og gulv er det tid til at få møbler på plads. Den nye indretning kan gøres med kreativitet og nyanskaffelser vil også være naturligt. Tæpper og møbelgrupper kan bruges til at definere de enkelte områder. Farvevalget kan holdes i de samme farvetoner på vægge og loft, for at skabe en sammenhængende stil. Det ‘lette’ og ‘luftige’  prioriteres højt af mange med sans for boligindretning. Hvorved møbler og interiør kommer i kontrast, hvilket giver en stil hvor den tunge lænestol virkelig kommer til sin rette.

Personlig stil og funktionalitet

Når dit trægulv skal have en gulvafslibning, må du have øje for at trægulvet og hjemmet skal være det perfekte sted at slappe af.  Derfor kan man lige så godt tage det element med i betragtning når gulvet og boligen skal renoveres. Det er en udfordring at skabe en bolig og trægulv, der afspejlder bylivet og moderne livsstil.

Gulvinspiration giver kreative idéer

Vi bruger derfor meget tid på at søge inspiration til hvordan trægulve kan renoveres så de matcher kunders ønske, tidens trends og kravet om funktionalitet. At omsætte denne viden til smukke og innovative gulve er derefter vores fornemmeste opgave som gulvfirma. Men vær sikker på, at vi er med når nutidens og morgendagens trendy trægulve formes fra gammel og slidt lak til et unikt mesterværk.  Der findes ikke noget facit eller global stil når udseendet af et gulv skal vælges. For for vi kan godt lide, at kunderne selv kan sætte deres præg på en sofa eller stol ved at vælge glans, materier og farvenuancer. Udfordringen, for os som gulvfagmænd, ligger i at skabe et godt fundament for beslutning. Dermed sikrer vi, at uanset hvad kunden vælger, så vil det fungere med hensyn til udseende, kvalitet og funktion.

Hjem kære hjem - Gulv kære gulv egedahl.dk udføre gulvafslibning gulvafhøvling og gulvbehandling med olie, lak eller olie. Lette og luftige rum og et hjem hvor trægulvet bliver et aktiv, som står indbydende og er en fornøjelse at betræde og beskue.

Betragt dine trægulve som smuk kunst

De nyafslebne trægulve udstråler et mesterværk i struktur med unikke åretegninger og en duft af harpiks og savsmuld. En travl arbejdsdag er forbi, og endelig er det tid til at slappe af og lade roen sænke sig.  Sidde og fundere og evaluere dagen i omgivelser du selv har kreéret med lofter, vægge og et trægulv der matcher perfekt til dig og dit hjem. Omgivelser der er ‘lette’ og ‘luftige’  og giver plads til fordybelse, med et gulv der fremstår rustikt som et stykke natur der er flyttet ind i hjemmet. Et fantastisk look, en fantastisk følelse af et gulv der virker som en smuk skulptur, og det blokerer ikke for hverken lys eller udsyn.

Af Egedahl.dk

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Gulvafslibning og priser

Afslibning og nye trends