Få besøg af gulvmanden i Hillerød, han kan trylle

Leder du efter en billig og dygtig gulvmand i Hillerød og omegn? Uanset om du bor i Skævinge, Helsinge eller andre steder i det Nordsjællandske, løser vi alle typer gulvopgaver hos dig. Klik her på hjemmesiden og se priser på gulvarbejdet hos di. Du kan enten se gulvafslibning priser i vores prisliste eller benytte vores gulvberegner.

Gulvafslibning i Hillerød

Har du behov for gulvrådgivning eller vejledning med hensyn til en individuel gulvløsning, så kigger en af vore gulvmænd gerne forbi. Her kan i få en snak om dine trægulve samt en pris på udbedring. At få besøg af vores dygtige gulvmand giver dig også et indblik i gulvets beskaffenhed, og om det i det hele taget kan afhøvles eller afslibes.

Forlæng levetiden på dit trægulv

Vores gulvfirma har arbejdet med beskyttelse af trægulve i mere end 25 år. Mange trægulve i Hillerød og omegn har fået ordnet deres trægulve af os og står nu smukke og lyse. Kvalitets gulvafslibning og gulvbehandling hvor træet bliver renset og beskyttet på allerbedste måde med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks

Hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Vi opfrisker og beskytter:

  • trægulv
  • terasse
  • trappe
  • dørtrin
  • køkkenbordplade

Vi opfrisker og beskytter naturligvis med markedets allerbedste produkter, og rådgiver gerne efterfølgende om den rette vedligeholdelse.

Et nyopfrisket trægulve til den halve pris i Hillerød

Er du træet af at se på misfarvede og slidte trægulve? Vi frisker dit gamle trægulv op uden, at det koster dig en formue. Som en god gulvservice lytter vi til dine ønsker om farver og stil, og giver dig herefter dit drømmegulv. Ethvert trægulv kan få nyt liv ved hjælp af en https://egedahl.dk/hilleroed/ hvilket en kunde i Skævinge opdagede forleden. Det var et næsten 100 år gammelt plankegulve med en gammel og tyk fernis. Vi udførte en afhøvling og afslibning med en hvidpigmenteret olie. Med andre ord fik kunden et meget lyst trægulv som før var gammelt og næsten helt sort. Det behøver ikke at koste en formue, hvilket en kunde i Helsinge forleden opdagede, da vi afsleb og efterbehandlede hans 30 m2 for kr. 3000. Få et nyt trægulv til en fornuftig pris med stilfuldt gulvarbejde udført af os.

Din gulvmand shiner dine trægulve op

Leder du efter en billig gulvmand i Hillerød og omegn, der har forstand på afslibning og efterbehandling af trægulve? Så er vi det rette valg. Vi giver dine trægulve et helt nyt look, der passer til stilen i resten af boligen. Harmoni og velvære høre sammen og er med til at skabe et godt indemiljø for dig og familien.