Bearbejdning og gulvafslibning i Helsingør og omegn

helsingor

helsingor

Helsingør har mange trægulve. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve som, fra tid til anden, trænger til en opfriskning af en professionel gulvmand. Uanset om du bor i Ålsgårde eller Snekkersten kan en afslibning gøre underværker. Nu behøver du ikke at tænke på det grimme og slidte trægulv for hjælpen er på vej. Det eneste som skal være opfyldt er, at gulvene er ryddet for møbler, så skal vi nok klare resten.

Gulvafslibning og gulvafhøvling nær Helsingør

Vi har netop afsluttet et større gulvarbejde, i mellem Ålsgårde og Hornbæk, et meget gammelt trægulve blev frisket op. En helt sort og farnisbelagt gulvoverflade blev fjernet med en gulvafhøvling efterfulgt af en gulvafslibning, hvorefter gulvet fik en hvid olie. Det blev et trægulv og et hjem, der skiftede helt karakter på grund af det nyafslebne trægulv’s lyse patina. Vi udføre gulvarbejde over hele Nordsjælland, blandt andet i sommerhusområder som Dronningmølle og Gilleleje. Sommerhusgulve er ofte plankegulve som er udsat for store svingninger i temperatur og luftfugtighed, og derfor kan en lakeret gulvoverflade tilrådes. Ved udlejning af sommerhuset, kan en god tyk lag lak være en god íde. Her tilrådes 3 lag lak eventuelt med en 2-komponent traffic lak. Men lad gulvmanden give dig råd og vejledning om dette.

“Gulvafslibning i Græsted har vi også afsluttet for nylig med et rigtig flot resultat.”

Gulvafslibning i Helsingør

I hele Nordsjælland kan vi hjælpe dig med at få nyt liv i boligens trægulve. Mange års erfaring og kompetence indenfor gulvbearbejdning gør os i stand til at løse enhver gulvopgave indenfor træ. Her er mulighederne mange for at skabe den gulvoverflade som passer bedst til den personlige stil og boligens arkitektur. Som standard gulvbehandling kan vi tilbyde:

  • Olie
  • Voks
  • Lak
  • Sæbe
  • Lud

Samt en række andre, herunder hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Det lyse og hvide passer godt til havet og et maritimt miljø som i Helsingør Hornbæk og andre steder.