Gulvfirma – Vælg det rigtige gulvfirma og få et smukt gulv

gulvfirma 03Gulvfirma i bogstaveligste forstand er et firma som arbejder med gulve. Gulvarbejde af den ene eller anden slags, hvor et nyt gulv anskaffes og lægges. Eller hvor der udføres en gulvafslibning, gulvafhøvling og måske gulvbehandling med:

  • Olie
  • Lak
  • Lud
  • Sæbe

eller noget helt andet. Hvid lud, hvid sæbe og hvid lak er typer som er særdeles velegnet til lyse træsorter som eg, bøg, fyr, gran eller andet.

gulvfirma 01

Gratis gulvrådgivning fra solidt gulvfirma

Husk på at alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende. Du er også altid velkomme til at kigge forbi vores gulvfirma, hvor der er en gulvbutik og et gulvgalleri hvor du kan hente inspiration eller købe et trægulv, rekvisitter og andet såfremt du har interesse for det. Endvidere har vi et gulvsnedkeri som laver forskellige former for gulvrenoveringer og tilpasning af parket stave og plankegulve. Dette benyttes ofte i forbindelse med reparation af gammelt træ og trægulve hvor det ikke er muligt at købe trægulv som passer i specifikationer og dimensioner som passer i patina med det nuværende gulv.

Gulvværksted og gulvsnedkeri

Rigtig gamle trægulve er typisk lavet som håndarbejde på et savværk og i gamle dage var der ingen krav til dimensioner som det er nu om dage. I vores gulvværksted arbejder Børge med forskellige former for træopgaver, det kan være reparation af gulvplanker og andet hvor det ikke er nødvendigt at udskifte træet, men blot at reparere det. Alt i alt er vi et gulvhus og et gulvkompagni med alle aspekter af gulvrenovering når det handler om gulvmaterialet træ. Vi er med andre ord gulvspecialiste og er i alt beskedenhed nok en af de førende indenfor branchen.

Gulvtyper og træsorter

Lige i øjeblikket har vi fødselsdagssalg i vores gulvbutik på en række forskellige gulvtyper og gulvsorter, som kan være et muligt emne i din bolig. Vi har alt indenfor parketgulve og plankegulve i træsorter som fyr, eg, bøg og ask. Derudover fører vi en række forskellige eksotiske træsorter så som Merbau og Jatoba. Parketgulve har vi forskellige mønster, som:

  • gulvfirmaStavparket
  • Rudeparket
  • Hollandsk Parket
  • Kongeparket
  • Sildebensparket

Og derfor kan vi tilbyde et trægulv til netop det gulvudseende og den gulvstil som du kunne ønske i boligen. Så kig gerne forbi for at blive inspireret eller følge vore gode gulvtilbud og vurder gerne priser. Vi deltager altid med glæde i gulvpriskonkurrencer idet vi har markedets laveste gulvpriser og en rigtig god gulvservice. Gulvværdien er overordentlig vigtig for beslutningen, når du skal vælge trægulv og overfladebehandling.

Gulvfirma med store know how

Det er altid en gulvinvestering som vil tjene sig hjem både på den korte og lange bane. Som en tommelfingerregel kan det altid godt betale sig at investere i et solidt og massivt plankegulv. Trægulve vil holde i mange år fremover modsat mange andre byggematerialer. Det kan afslibes et utal af gange, hvorimod de moderne lamelgulve kun kan afslibes 1 – 2 gange. Men kontakt os gerne eller en anden gulvfagmand så vi kan snakke om dine behov og en god gulvløsning.