Gulvbehandling – Sådan efterbehandles et trægulv så det bliver smukt

Gulvbehandling bruges som en overfladebehandling på trægulve. En gulvbehandling giver gulvet en visuel identitet og beskytter overfladen. Gulve er, modsat loft og vægge, den bygningsdel som udsættes for den hårdeste belastning.  Det er derfor vigtigt at trægulvet får den rigtige gulvbehandling, så det passer til kundens ønsker men også rummets funktion. Valg af gulvbehandling afhænger af flere faktorer;  Træsorten, trægulvets beskaffenhed, ønsker om udseende og rengøringsintervaller samt glans. Det er altid en god idé at kontakte en fagmand som kan rådgive og tilpasse valget af gulvbehandling.

Ved enhver beslutning om valg af gulvbehandling og udseendet af dit trægulv, kan du få rådgivning fra en fagmand.

Gulvbehandling der dør en forskel

Gulvbehandling er måde hvorpå man tilfører et trægulv en ny overfladebehandling som det en lang levetid. Har du brug for en gulvbehandling? Så læs med her. Vi har specialiseret os i trægulve og derfor er denne artikel første og fremmest gulve af træ. Andre former for gulvmateriale som beton, klinker, marmor, vinyl og linoleum og andet. Disse lader vi andre gulvfirmaer om idet vi ikke har erfaring med at udføre gulvarbejde på andet end træ. Derimod er vi til gengæld også en af landets førende træspecialister hvad gulvrenovering angår.

Gulvgalleri med de forskellige typer gulvbehandling

Gulvmaterialet træ er mangesidet og har en fantastisk lang række af fordele som gulvbelægning. Har du interesse for netop dette fantastiske materiale og kan du lide trægulve af forskellig slags, så kig forbi vores gulvgalleri for inspiration. Det er i bogstaveligste forstand et galleri som indeholder trægulve af mange forskellig slags. Det hævdes at træ som gulvmateriale kan sammenlignes med kunst, hvor trægulvet er den største kunstgenstand i boligen. Denne påstand kan de fleste som har besøgt vores gulvgalleri garanteret skrive under på når de ser forskellen mellem åretegninger og strukturer på de forskellige former for træsorter og gulvtyper.

Trægulve er  som kunst

I stedet for at have billeder på væggene så har vi trægulvet i forskellige afskygninger og fra hele verden. Farver, strukturer og drilske mønstre er det der kendetegner træ som et naturens materiale. Det er faktisk et vidunder som sjældent får den opmærksomhed som det rent faktisk fortjener. Vi ser trægulve der i al anonymitet dækkes ned under gulvtæpper og ikke får skyggen af en chance for at opleve lys. Denne mishandling af dette prægtige materiale vil vi gene gøre noget ved og derfor så dit trægulv kan få de bedst mulige betingelser. I tilgift får familiens medlemmer et smukt trægulv, som er meget mere lækkert end linoleum og vinyl.

“Det er  vigtigt at behandle sit gulv med respekt og give det mulighed for fornyelse om nødvendigt.”

Gulvrenovering løfter herlighedsværdien

gulvbehadnling af forskellig slags. Olie, lak, lud, sæbe eller måske voks. Mulighederne er mange for et smukt trægulvHvad gulvrenovering angår er vi en særdeles seriøs samarbejdspartner hvor vi er garant for at løfte herlighedsværdien af dit trægulv med en gulvafhøvling eller gulvafslibning. Vi tager os også gerne af alt det praktiske såfremt der er møbler eller andet i boligen som skal flyttes . For gulvfladen skal være ryddet og at der skal være adgang til strøm. Herefter skal vi nok klare resten, så du får et smukt og slidstærkt trægulv, som lever op til din ønsker og drømmer.

Gulvværktøj af forskellig kaliber

Har du først besøgt vores gulvgalleri og fået den fornødne information så har du også mulighed for at kigge ind i vores gulvbutik som ligger lige ved siden af. Vi har faktisk alt hvad der skal benyttes til renovering af trægulve i vores gulvbutik og gulvhus. Det gælder alle former for trægulve i forskellige træsorter, men også de forskellige gulvbehandlings produkter. Gulvredskaber, gulvrekvisitter samt gulvværktøj er nogle af de andre ting der tilbydes til absolut fornuftige priser. Men lad det komme an på en prøve og kig forbi.

Gulvværksted og gulvsnedkeri

Det giver inspiration at besøge os og mulighed for at anskaffe et nyt gulv. Derudover har vi et gulvværksted som kan reparere gamle trægulve såfremt det er nødvendigt eller et gulvsnedkeri som kan producere mindre mængder af gulvplanker eller parketstave udenfor normale specifikationer og dimensioner. Gulvsnedkeriet benyttes ofte til at udforme gamle trægulve hvor der er mindre områder som skal udskiftes. Idag er helt faste standarder og dimensioner for gulvplanker og gulvbrædder men hos trægulve der er flere hundrede år gamle er det ikke tilfældet. Derfor ligger der mange trægulve som er flere hundrede år gamle og ikke har dimensioner som kan købes.

NOTE: I gulvværkstedet eller gulvsnedkeriet kan vi skræddersy et trægulv som passer  til den givne gulvopgave.

Gulventrepriser til store gulvopgaver

Vi tager os gerne af større gulventrepriser ved nybygninger og renovering af i alle områder af landet. Så såfremt du har en lille opgave så udfører vi også gerne den på rigtig fornuftige vilkår og priser. Så uanset opgavens størrelse er vi en rigtig god samarbejdspartner som kan hjælpe dig med alt hvad der har med træ og trægulve at gøre. Du behøver blot at kontakte os for en snak og du er godt på vej. Alt henvendelse er uforpligtende og fuldstændig gratis.