Gulvafslibning

Gulvafslibning og billig gulvafslibning priser i København og omegn tilbydes. Har du et trægulv der skal slibes? Så hjælper vi dig gerne. Også alt indenfor afslibning i Aarhus og Odense udføres til en absolut fornuftig pris. Læs mere her på siden og få info og inspiration til dit næste gulvprojekt. Gulvfirma Egedahl Aps. er en solid partner indenfor gulvrenovering, herunder gulvarbejde, gulvopgaver og gulvrestaurering.

Altid billig gulvafslibning priser københavn

Har du et trægulv der trænger til en opfriskning er vi behjælpelig. Gulvafslibninger og gulvafhøvlinger er processer til renovering af gamle og slidte trægulve. Her fjernes den oprindelige overfladebehandling så gulvet kommer til at stå trærent og lige klar til en gulvbehandling.

Trægulve kan blive smukke som nye ved vores hjælp

Også afslibning Aarhus og Odense

Gulvafslibningen foretages normalt med en gulvsliber, der med sandpapir fjerner den oprindelige overflade. Sandpapiret anvendes i forskellige kornstørrelser afhængig af træets beskaffenhed. Der gulvafslibes normalt 4 – 5 gange, hvor der startes med en grovkornet sandpapir og afsluttes med det helt fine. Så snart træet har den perfekte gulvfinish er trægulvet klart til at få påført en ny gulvbehandling.

Gulvafslibning udført af gulvfirma Egedahl

Gulvafslibningerne forvandler og forskønner

Vi har for nylig arbejdet med et bøgeparket på Amager hvor en gør det selv mand havde været i gang med gulvafsliberen. Det var et trægulv fra begyndelsen af 70’erne som tidligere havde fået en del gulvafslibninger. Det var ikke lavet af en professionel gulvmand for afslibningerne var meget ujævne især ved hjørner og kanter.

Gulvafhøvlinger er en mulighed

Gulvafhøvlingerne er, modsat gulvafslibninger, en grov og ubarmhjertig løsning. En gulvafhøvling afhøvler 3 – 4 mm af selve træet, hvorfor den kun benyttes når der er en genstridig overflade, gulvfladen er skæv eller ved dybe ridser og hakker. Gulvafhøvling er en nødvendighed når gulvoverfladen er belagt med fernis, maling, skibslak samt i tilfælde med lim eller spartel. Gulvafhøvlingerne vil altid gøre underværker og forvandle et håbløst grimt gulv.

Gulvslibemaskine leje

Enhver privatperson har mulighed for at leje en gulvslibemaskine og udføre en opfriskning af sine trægulve. Som professionel gulvmand ser vi meget hjemmegjort gulvarbejde der er lavet med et blandet resultat og ofte skal en fagmand hidkaldes. I tilfælde hvor gulvafslibningerne udføres fagligt korrekt, giver det smukke trægulv i rigtig mange år.

Gør det selv gulvopgaver

Mange gulvrelaterede arbejdsopgaver vil let kunne laves af enhver handyman. Begiver man sig derimod ud i en gulvslibning uden de fornødne forudsætninger og evner, så skal arbejdet gøres ordentligt. Uden at have styr på de mange detaljer er det utroligt svært at få gulvet afslebet jævnt over hele gulvfladen. Derfor forårsager hjemmegjort gulvslibning ofte mere skade end gavn.

Gulvinspiration og gode råd

En god gulvservice er blandt andet at give vore kunder de bedste forudsætninger for at træffe det rette valg. Skal trægulvene udskiftes? eller er en gulvslibning nok? Ved at henvende sig til en fagmand er det altid muligt med en faglig konsultation og gennemgang af sine trægulve. Her vil gulvets beskaffenhed blive vurderet og du vil få rådgivning og gode råd med hensyn til valg af gulvafslibning og gulvbehandling.

Ring og få en gratis og uforpligtende snak om dine gulve. Jeg kigger også gerne forbi for en vurdering af dit trægulv. Oplev den gode gulvservice – kontakt mig allerede idag.