Gulvafslibning i København

Info om gulvafslibning i København og behandling af trægulve. Vi har altid udført gulvarbejde i København og elsker byen. Men ikke nok med så kender vi den også som vores egen bukselomme. Så har du et trægulv i København der trænger til en opfriskning og kærlig hånd? Så kan vi hjælpe dig.

Gulvafslibning i København

Hvem tænker på gulvafslibning i København, når man går ned af strøget eller hygger sig med en Café Latte på en af de stille fortovscaféer. København med de smalle gader og flotte bygninger, hvor der altid er en afslappet og hyggelig stemning. Masser af mennesker som nyder et pusterum og den afslappede atmosfære. I København kan du fordrive timer med at kigge på de gamle bygningers arkitektur og gå en tur ad de smalle brostensbelagte gader. Her kan tankerne naturligt falde på byplanlægning samt renovering af de gamle boliger.

Afhøvling og gulvafslibning i København

Gulvafslibning er et gammelt håndværk i KøbenhavnKøbenhavn har trægulve i næsten alle lejligheder og boliger, og som landets hovedstad og største by, er det også det sted hvor der er fleste trægulve og renoverer. København var i gamle dage et samlingssted for Købmand, der brugte havnen som knudepunkt for opbevaring, transport og handel.

Lidt historie om København og trægulve

Med andre ord Købmændenes havn som sammentrækkes til København. Officielt blev København grundlagt i 1167 af biskop Absalon fra Roskilde og senere udbygget kraftigt af Christian den IV. Tivoli blev grundlagt i 1843 og Carlsberg i 1847, og der kendes trægulve fra den tid som har overlevet næsten 200 år og flere verdenskrige. Hvis sådanne trægulve kunne fortælle historie, så ville der være grundlag for tykke bøger. Men  i oplever også at disse tusse gamle trægulve skal have en gulvafslibning i ny og næ, og det med rette. Nogle af de gamle gulve trænger virkelig til en opfriskning med gulvafslibning og ny overfladebehandling.

Gør-det-selv gulvafslibning i Hovedstadsområdet

Gulvafslibning udføres i høj udstrækning af gør-det-selv folk i København. Mange tror, at det er nemt at foretage gulvafslibning gøre det selv, men erfaringen viser noget andet. Så derfor er gulvafslibning efter gør-det-selv folk et håndværk i sig selv, som alle gulvfirmaer beskæftiger sig med. Gulvafslibning er et gammelt og hæderkronet håndværk i København, og det udføre idag efter de gamle håndværksmæssige traditioner og med den nye teknologi. Derfor er gulvafslibning som udføres idag meget mere miljøvenlig og ergonomisk rigtig i forhold til for blot nogle få år siden.

 

Læs mere interessant læsning om trægulv her:

Afslibning og nye trends
Gulvafslibning