Vi har spurgt en række mennesker, hvad deres kommentarer er til den

Din fagmand udføre præcist den gulvafslibning og efterbehandling du ønsker
– hverken mere elle mindre

Gulvafslibning egedahl.dk afslibning slibning

Gulvafslibning egedahl.dk afslibning slibning

Vi har spurgt en række mennesker, hvad deres kommentarer er til den. Vi har spurgt en række mennesker, hvad deres kommentarer er til den gulvafslibning, som er udført i deres hjem. Og svarerne er forskellige, men det typiske svar var. Hvor er vores trægulv blevet flot efter gulvafslibningen, det troede vi ikke muligt. Og glædeligt nok er vore kunder meget glade for deres trægulv, og vil ikke skifte til en anden form for gulvbelægning. Forskellige mennesker har forskellige krav og ønsker til deres trægulve. Men de fleste sætter pris på de varme og behagelige følelser der passere en når gulvet betrædes samt træets unikke struktur og udseende. De fleste ønsker et moderne trægulv, men synes at det er svært at vide hvilke muligheder der for gulvbehandling.

Gulvafslibning fra en fagmand

Du skal leve med det nyafslebne trægulv hver dag. Dit blik vil møde trægulvet hver morgen og dine fødder vil betræde det mange steder. Så derfor skal den gulvbehandling du vælger tiltale alle dine sanser. Dit trægulv skal føles behageligt og være skønt at gå på, og må ikke knirke og give andre lyde. Men frem for alt skal det være smukt at se på og være den perfekte base for møbler, interiør og hvad der ellers høre til for at udgøre et hjem.

Gulvafslibning er det rigtige valg

Når du bruger en fagmand indenfor gulvafslibning, så opnår du alle de fordele som et rigtigt trægulv giver. Og du får et trægulv som fremstår nyt til fornuftige penge, så du altid har et moderigtigt trægulv i dit hjem. Når du har et trægulv, så er naturen flyttet ind i stuen. Træ, dette vidunderlige naturens materiale, som er fleksibelt og let at bearbejde. Det har et unikt udseende og så dufter det herligt.

Træ er en naturlig skønhed for synet

gulvafslibning afslibning slibning egedahl.dkKun rigtig træ kan frembringe de rette nuancer, den dybe glans og den naurlige variation i åretegninger og strukturer. Træ har et fantastiskt spil imellem de enkelte brædder eller parketstave. Afhængig af træsorten variere træstrukturen meget fra gulv til gulv, men kedeligt bliver et trægulv aldrig.

Et trægulv føles behageligt at røre ved

Rigtig træ føles varmt, blødt og behageligt at berøre for både hænder og fødder. Og på træsorter med en markent og hårdt ved bliver følelsen endnu mere udpræget. Overfladebehandlingen har stor indflydelse på det følelsesmæssige, idet oliebehandling giver træet varme og lakering giver en kold og plastikagtig overflade.

Forandring af trægulvet forandre boligen

Der er ikke mange andre ting der forandre en bolig så meget som at ændre gulvets udseende. Og med en gulvafslibning og gulvbehandling er prisen for en sådan forvandling meget begrænset. Danske træsorter og dansk design har gået hånd i hånd i flere generationer efterhånden, så derfor har den danske måde at behandle trægulve på en særlig karakter. Du kender stilen, – det handler om en naturnære følelser overfor materialet så trægulvet får reelle dimensioner og en lidt rustik karakter. Hvidmalede vægge kombineret med matchende farvenuancer og møbeldesign der står godt til det naturligt lysindfald på de hvidpigmenterede trægulv. Eventuelt som skibsgulv med sorte fuger.

 

Læs mere her om:

Gulvafslibning

Et gammelt trægulv