Et gammelt trægulv

Miks nyt og gammelt trægulv. Et gammelt trægulv Egedahl.dkEt par tommelfingerregler er, hold det enkelt og hold det lyst! Er gulvene af forskellige træsorter og udseende, så skift dem eller afslib. Forskellige overflader virker rodet, og især hvad trægulve angår. Med en gulvafslibning fjernes den gamle overflade, hvorefter gulvet kan få let nyt udseende, og som min gamle mester sagde, “ Erstat det gamle eller gør det lyst eller mørkt “. Find gerne en gannemgående farve på puder, billeder og andet interiør så det matcher til dine trægulve.

Gammelt trægulv med personlighed

Jeg vil til enhver tid slå på tromme for indretning og gulve med personlighed og er der total forvirring så kontakt din gulvmand. Her kan du få inspiration og information om muligheder med gulvafslibning og ny gulvbehandling.

Urbant og afslappet

Med dæmpede nuancer og rustikke referencer til naturen, kan dit trægulv nemt skabe en rolig stil i gulvhøjde. Find et smukt møbel, der kan spille hovedrollen, og supplere med tillbehør i samme nuance. Herved vil trægulvet står som en naturlig base for boligens indretning.

Trægulve i rød, blå eller sort

Kun en tåbe laver et rødt trægulv, skulle man mene. Og måske er det sandt og måske er vi tåber. Det skal man nok være for at elske, trægulve så meget som vi gør. Glæden og passionen i vores arbejde bygger på kærligheden til træ og trægulve. Træ er et fantastisk materiale at arbejde med, – det fleksibelt, stærkt og så kan det formes nøjagtigt som man ønsker det. Det er smukt og så bliver det bare smukkere og smukkere med tiden. Der er ikke noget som duften af et nyhøvlet – eller nyafslebet trægulv. Så glæd dig til at få afslebet dine gulve, – ikke nok med at de blivere smukkere de kommer også til at dufte vidunderligt.

 

Læs mere her om trægulve:

Afslibning af dørtrin

Gulvafslibning giver mange muligheder

Håndskrabet trægulv