Gulvfirma Egedahl og afslibning af trægulve

Lad dig inspirere af tidsånden når dine trægulve skal opfriskes. gulvafslibning Egedahl.dkLivet er fuldt af muligheder, det samme er de trægulve vi laver. Lad dig inspirere af de trægulve, som vi viser her, men føl også friheden til at lægge til og fra, så dine trægulve bliver præcis, som du gerne vil have den.

Trægulve skaber harmoni og muligheder

Visse ting i vores omgivelser har vi ekstra stærke følelser for. De skænker glæde og harmoni næsten ligesom en kær gammel ven, som møder dig i døren og ønsker dig velkommen hjem. Du har måske et billede af, hvordan de nyafslebne trægulve skal se ud, eller du har bare et ønske om fornyelse. Vores brede vifte af gulvbehandlings typer giver uendelige muligheder for at skabe netop dit drømme gulv. Et trægulv skal have et udseende præcis, som du ønsker det med spændende udseende og udtryksfulde detaljer som harmonerer med resten af boligen. Naturligvis ned i mindste detalje.

Gulvindretning der giver inspiration

Et trægulv kan med små forandringer tilpasses forskellige miljøer. En anden farve, en anden glans eller en helt anden overfladestruktur kan give en helt ny oplevelse. Uanset hvor i huset dine trægulve er, fungerer de ofte som hjemmets mødested. Man mødes ud eller ind, i fuldt firspring eller i roligt tempo. Et naturligt centrum, som en stor del af aktiviteterne kredser om. Da trægulvet er et af hjemmets største møbler, påvirker det hjemmets atmosfære. Uanset om du foretrækker et trægulv i mørke farver eller en lys og luftig løsning, bidrager det til at skabe harmoni i dit hjem.

Prøv et tidsløs trægulv

Selv i et hus med mange vinkler og hjørner kan med med det rette udseende på sit trægulv skabe åbne og luftige rum. Det kan desuden give dit hjem en helt ny karakter. Et trægulv opfylder en funktion. Men er det også æstetisk tiltalende tilfører det samtidigt andre værdier. Med en kombination af gulvafslibning og gennemtænkt gulvbehandling bliver du glad for dit trægulv. Jo mere vi bruger noget, desto vigtigere er det, at det har et udseende og en overflade, som vi trives med. Et trægulv med den rette gulvbehandling gør, at det beholder sin skønhed og funktion længe.

Gulvafslibning udføres efter dine ønsker

Der findes ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når du får dit trægulv overfladebehandlet. Ønsker du enkle og rene linier i en ensartet farve – eller at blande former, farver og materialer på en ny måde? Nyd din kreativitet for at skabe en personlig stil. I et hjem findes der ofte flere tusinde ting. Mange gange opfatter vi med et hastigt blik, om en ting har høj kvalitet. Men for at klare en nærmere undersøgelse kræves en minutiøs omsorg for hver lille detalje.

Vi forvandler dit gamle trægulv

Rigtigt behandlet er et trægulv en helhed der opfylder arkitektens med en funktion som boligens trædeflade. Men ikke nok med det, det bidrager også til at skabe rumfølelse og binder hjemmet sammen til en tiltalende helhed. For at skabe stemningsfulde miljøer kan man vælge at arbejde med kontraster. Mellem lys og skygge,det moderne og det traditionelle eller mellem lyse og mørke farver og materialer. Et trægulv kan udover sin funktion bidrage til den personlige atmosfære. Ved at knytte trægulvene sammen med sammenfattende overfladebehandling kan man opnå et fuldendt resultat. I en verden, der er fuld af kunstige materialer, er det tilfredsstillende at kunne tilbyde behandling af trægulve, som er naturens egen råvare. Et naturligt valg – helt enkelt!