Behandling af trægulve

behandling

behandling

Behandling af trægulve sætter lige prikken over i’et. Med valg af den rette behandling er mulighederne åben. Der findes et hav af forskellige typer gulvbehandling at vælge imellem. Vi har i mange år hjulpet kunder med at skræddersy den helt rigtige løsning til deres trægulve. Og vi kan også hjælpe dig med en rigtig god løsning. Du behøver blot at fortælle os om dine ønsker til udseende, rengøringsvenlighed og andet.

Gå amok på dit trægulve

Leg med farver og nuancer og skab dig et personligt look til  dit trægulv. Ved en gulvafslibning og ny gulvbehandling kan du føre de nyeste trends ind i din bolig. Boligens trægulve skal passe til ea ejerens livstil, smag og behov, og det er synd at gå på kompromis. Men fortvivl ikke, – kontakt en fagmand, og brug de muligheder tilpasse smag, behov, design, stil, farver, materialer og funktionaliteter. Det er ganske enkelt

Lad dig inspirere med den rette behandling

Få et overblik over de mange muligheder der er for gode idéer til overfladebehandlinger af dit gulv. Lad dig inspirere af vores konsulent. Han kan vise dig prøver af de forskellige former for gulvbehandling. Overfladebehandlinger med forskellige farver, glans og nuancer. Du kan også få information og inspiration på vores hjemmeside. Det eneste, det kræver, er et klik.

Få tilrettet dit trægulv

For tykt? for tyndt? for mørkt? for lyst? – Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi kan afslibe eller afhøvle dit trægulv så det passer til dine krav og behov. Et hvilket som helst trægulv kan tilpasses, så det passer perfekt til din bolig og dit hjem. Vores gulvafslibning og gulvbehandling giver dig frihed til den videre indretning, og i de fleste tilfælde kan du blot vælge, at lade os som fagmand stå for det hele, og få et silrent ‘gulvskift’ med et snært af dansk design og den internationale trend. Fuldend looket med billeder, interiør og møbler i den fashionalble stil med behagelige stole. Læn dig blot tilbage, og nyd resultatet af vores gulvarbejde. vi er et gulvfirma som du trykt kan overlade din gulvopgave til.

Vild med stilen?

God stil fås i nøjagtig den udgave som du kunne ønske. Vi kan forny dit gamle trægulv så det bliver som nyt, med nøjagtig den overflade og nuance som passer bedst til din boligsmag. vi kan udføre arbejdet nøjagtigt som det passer dig og vi kan tilpasse resultatet så rummet føles større, mindre, lysere, mørkere eller bare mere hyggeligt. Lad os hjælpe med at tilpasse dit trægulv efter din stil, for eksempel ændringer af detaljer eller fmå farvejusteringer.

Find det perfekte match

Når det gamle gulv er afslebet og har fået fjernet den gamle og slidte overfladebehandling så er udfordringen din. Vores gulvafslibning og gulvbehandlingsmetoder er baseret på kundeønsker og behov. udfordringen har ikke været at bruge et system men nærmere at gøre det nemt for dig som kunde at designe dit gamle trægulv, så det bliver nøjagtigt som du ønsker. Og det har vi gjort. Så slå dig bare løs.

Gulvbehandling med stil

Oliebehandlede trægulve understreger de elegante åretegninger, strukturer og detaljer. Hvorimod de lyse og hvidpigmengterede trægulve passer perfekt til et mere afslappet miljø. Ja, og lak passer til det hele, bortset fra at det måske giver en lidt kold og plastikagtig overflade.

Retrogulve og nostalgi

Læn dig tilbage i stolen og prøv at rejse tilbage i tiden og nyd de gamle trægulve i afdæmpede farvenuancer og de enkle og karakteristiske overflader og udtryk. Vi giver dig mulighed for at tage det bedste fra dengang og sæt det ind i enkel, ærlig og moderne kontekst, der får det smukkeste frem i træet og dit gulv.