Mange muligheder med gulvafslibning i Ballerup

Afslibning af trægulve i Ballerup udføres af os. Også i omegnen er vi behjælpelige med gulvafslibning, herunder i Måløv og Smørum. Opfriskning af de gamle trægulve så de bliver næsten som nye. Vi har netop udført et gulvarbejde imellem Ballerup og Skovlunde hvor et gammelt fernisbelagt trægulv blev afhøvlet og fik den eftertragtede hvid olie. En proces hvor en stor gulvhøvl skræller 3 – 4 millimeter af selve træet hvorefter gulvet blev ludbehandlet og hvidolieret. Et rigtig flot resultat der ændrede boligen på en fantastisk måde. Lyse vægge, lyse karme og et lyst trægulv, – meget flot.

” Lys tiltrækker lys og skaber volumen og visualitet i boligen “

Gulvrenovering i Ballerup

gulvafslibning i ballerup. Afslibning og afhøvling samt gulvbehandling med lak, lud eller olie. Her på billedet ses et smukt og lyst sildebensparketEthvert trægulv skal plejes, passes og renoveres med jævne mellemrum. At lægge trægulve har aldrig været sjovere end nu. Det skyldes det store udbud af forskellige træsorter, overflader og strukturer. Blå, grønne, orange og postkasse røde trægulve er i sig selv en variant fra det traditionelle. Nu er trægulvet blevet til kunst og en designflade som tilpasses den øvrige bolig og boligindretning. Vi oplever oftere nu at vi bliver bedt om at lægge trægulve i pangfarver og ikke blot de gængse lakerede.

Trægulve i smukke farver

Nu vil vore kunder have farver, mønstre og kontrastfarver i boligen, der giver noget ekstra til øjnene. Det er sjovt at lægge sådanne gulve og det give et helt andet miljø, når kunder tør at bruge de vovede farver. Det kan også være trægulve i en blanding af flere forskellige materialer med et brud af det aflange plankeformat hvor træet står på højkant istedet for på langs. Ja, i denne tid bliver der helt vendt op og ned på hvad der er det normale.

NOTE: Som det lokale gulvfirma er vi altid parat til at hjælpe med en hvilken som helst gulvopgave, når bare materialet er træ. 

 

Færdige trægulve i Ballerup

At se det færdige gulv når man selv har lavet det, er altid en fornøjelse for en gulvmand. At trægulvet bare ligger dér som en smuk gulvflade med en overflade og struktur som kunden har bestemt. Men det giver en ekstra faglig stolthed, når kunden klapper én på skulderen med tak for et godt og solidt stykke håndværk.

Har du et trægulve i Ballerup som trænger til en gennemgribende renovering, så lad os hjælpe dig. Kontakt os for en snak om dine gulve, det er gratis og helt uforpligtende.