Forny dine trægulve i Bagsværd efter din boligs karakter

bagsvaerd

bagsvaerd

Gulvafslibning i Bagsværd er vores speciale. Det er en god idé at overveje hvordan trægulve har indflydelse på dit velbefindende i hjemmet og foretag din gulvindretning efter det. Bestem dig for din helt egen personlige stil, så du undgår at blive slave af diverse trends, boligmagasiner og gulvmode.

Din gulvmand i Bagsværd

Det er altid en god idé at have din boligtype in mente, og indrette efer din smag og ikke efter hvad andre mener. Gulvinspiration kan være givtigt, man også skabe forvirring idet der er oceaner af forskellige muligheder for efterbehandling af trægulve.

” Trægulve forskønnes og forbedres bedst med en gulvafslibning udført af en professionel gulvmand “

Gulvafslibning i Bagsværd

Når vi udfører gulvafslibning i Bagsværd er vi på hjemmebane. Før den endelige gulvafslibning eller gulvafhøvling udfører vi tilstandsundersøgelse af gulvet. Et gulvtjek og gulvvurdering, inden gulvarbejdet sættes igang, er en naturlig del af gulvopgaven. Her foretages en gennemgående tilstandsrapport hvor følgende vil blive tjekket:

  • gulvet er lagt håndværksmæsigt korrekt
  • råd og svamp
  • borebille angreb
  • Undergulv
  • huller, revner og sprækker
  • svindrevner
  • søm, klamper, stifter
  • overfladens beskaffenhed

Dit trægulv vil blive analyseret og evalueret ved enhver type gulvopgave udført af os. Det sikrer at intet gulvarbejde udføres forgæves, samt at det give en sikkerhed for veludført arbejde. Endvidere har analysen til formål at sikrer, at gulvet i det hele taget kan afslibes og behandles.

NOTE: En gulvanalyse og gulvtjek er at foretrække inden gulvet afslibes eller afhøvles. 

Trægulvets tilstand forbedres af os

Tilstanden af gulvet er vigtig. For hvorfor starte en gulvafhøvling eller gulvafslibning, såfremt gulvet ikke kan tåle en afslibning? Det siges, at forarbejdet er det halve arbejde når der skal udføres en gulvafslibning, gulvafhøvling eller et andet gulvarbejde, hvilket nok ikke er helt forkert. Især for gør-et-selv folk kan denne sætning være givtig som en huskeregel, idet de fleste gør-det-selv opgaver går galt på grund af manglende forarbejde. Gulvmontage og gulvlægning er mulige løsninger når et nyt trægulv skal tages i brug. Du kan købe et nyt trægulv hvor det passer dig, eventuelt i vores gulvbutik og gulvgalleri. Herefter skal vi nok fjerne det eksisterende gulv, om nødvendigt og lægge det nye.