Afslibning og nye trends

Afslibning af trægulve giver nye muligheder. Afslibning og nye trends gulvafslibning af trægulve slibning af gulve bejdseVed at udføre en gulvafslibning af dit trægulv, står uanede muligheder åbne for en ny overfladebehandling, som kan ændre boligen visuelle udseende. Selv om det kommende års mod og tendenser indenfor trægulve og gulvbehandling er forskellige, så har de det tilfælles, at de med hver sin patina og energi henvender sig til det samme sigment.

Afslibning og indfarvning af dit trægulv

Trægulve kan indfarves og manipuleres farvemæssigt, så det passer til enhver bolig og ethvert rum. Men først skal den gamle og slidt overflade fjernes, så man kommer ned til det rene træ. Til dette benyttes en gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Trægulve med pangfarver

Traditionen tro har trægulve fået lak, lak og atter lak. Olie er først nu begyndt at få indpas, hvilket også er en rigtig god gulvbehandling.  Siden hvidpigmenterede trægulve blev en trend i starten af 1990’erne, er der ikke sket den store udvikling.  I lang tid har vi troet, at nu kommer farverne tilbage i boligen, og selv om vi danskere er forsigtige med farver i vores boliger, ser det ud til at det udsagn holder vand i det kommende år. Derfor må det formodes, at blive et hit med indfarvning af vore trægulve forskellige former for bejdse.

Hvilke farver kan bruges til trægulve?

Mulighederne er mange for indfarvning. Et kulørt og kunstnerisk miks af indigo, turkis, pink og stærk gulv. Et mere dystert teatralsk udvalg af sort, lilla og gråt. Og endelig et elegant og afdænpet farveunivers med beige, kaki, senneps- go bleggule, gyldne nuancer. Junckers Fabrikker i Køge har udviklet en parvepalet af pangfarver til farvning af trægulve. Under navnet ‘Soul Collection’ kan du finde disse farver, som er et hit i udlandet, og tendensen er på vej til Danmark.

Få mere information om trægulve her:

Gulvafslibning i København

Afslibning og ludbehandling af gamle trægulve

Ludbehandling af gulv hæmmer træets naturlige gulning. Træ er utrolig stærkt og holdbart, fordi det er et levende og fleksibelt materiale. Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner der sikrer, at du får mest muligt for dine penge og et resultat, som er svært at opnå selv.

Hvor finder jeg en rigtig gulvspecialist?

Så søger du en gulvmand, som kan løse ovenstående opgave, er du kommet til det rette sted, idet vi er specialister i at formidle kontakt mellem danske boligejere og gulvspecialister – din foretrukne gulvmand er kun et klik eller to væk. Vil du derfor gerne have et dejligt, blødt og rent gulv, så er denne behandlingsform nødvendig.

Benyt altid et professionelt gulvfirma og gulvsliber

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. Sammen opnår vi bedste resultat, med dine ønsker og vores ekspertise. En gulvafhøvling efterfølges altid af en afslibning af trægulvene og afsluttes med ordentlig efterbehandling. Kontakt os i dag for en pris på gulvafslibning.

Hvilke farver og strukturer tilbyder i?