Gulvafslibning fra kr. 70,- pr. m2

Gulvafslibning til kun kr. 70,- pr. m2.  Gulvafslibning udføres til en billig priser hos Egedahl. Uden efterbehandling er prisen på gulvafslibning kun kr. 70,- pr. m2. Prisen er inkl. moms og er for en let gulvafslibning eller en almindelig fuldslibning. Ønsker du en efterbehandling med olie, lak eller lud vil der være en tillægs pris. Du kan se alle vore priser under fanen priser.

Billig gulvafslibning fra kr. 70,- pr. m2

Uden at gå på kompromis med kvaliteten tilbyder vi gulvafslibning til en fantastisk pris. Vore dygtige og professionelle gulvslibere står klar til at hjælpe dig med afslibning og efterbehandling af dit trægulv.  Se priser her:

Priser der gør en forskel

Vi bruger kun de bedste materialer fra danske producenter, hvilket gør vores gulvservice helt unik. Gulvprodukter produceret i Danmark er nemlig kvalitet, og den går vi naturligvis ikke på kompromis med. Tværtimod arbejder vi til stadighed med at gøre vore arbejdsprocesser og procedure bedre og mere effektive samtidig med at vi laver tests og hele tiden udvider vores viden og kompetencer indenfor gulvrelaterede opgaver.

Billig gulvafslibning der opfrisker gamle trægulve i byen

Enhver by har mange gamle og smukke trægulve, og vi har ekspertisen til at opfriske, pleje og vedligeholde dem. I mange år har vi været det lokale gulvfirma og serviceret kunder på hele Amager, Valby og på Frederiksberg. Vi sætter en ære i at udføre vores håndværk perfekt hvilket giver os gode referencer.

Har du et trægulv som trænger til afslibning?

Vi kan hjælpe dig med enhver gulvopgave. Det eneste krav er, at du har et trægulv. Andre former for gulvmateriale eller gulvbelægning er ikke vores arbejdsområde, men vi kan alligevel rådgive og vejlede om muligheder for opfriskning.

Gulvafslibning i din bolig?

Her kan du få inspiration til hvordan dine trægulve kan opfriskes. Ofte er der en gulvbelægning:

1. Gulvtæpper
2. Gulvmaling
3. Gulvklinker
4. Gulvfliser
5. Linoleumsgulve
6. Laminatgulve
7. Vinyl

oven på trægulvet, som skal fjernes først. Og der er næsten altid et flot parketgulv eller plankegulv nedenunder som trænger til en afslibning.

Billig gulvafslibning priser

Uanset om det gælder trægulve priser eller gulvafhøvling priser, så er der ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt. Vi er et gulvfirma med mange års erfaring som gulvsliber. I mange år har vi arbejdet med trægulve på forskellig vis, herunder:

• Gulvafslibning
• Gulvservice i Aarhus
• Gulvafhøvling
• Gulvafslibning på Fyn
• Slibning plankegulv
• Gulvbelægning i et køkken
• Slibning af betongulv
• Gulvlægning
• Gulvslibning København

Vi arbejder især med fyrretræsgulve, parketgulve og lamelgulve i mange forskellige træsorter. Derimod laver vi ikke epoxy gulv, linoleum gulv, betongulv, industrigulve og forskellige former for flydende gulv. Ganske vist går vi under betegnelsen gulvmand København, men det er primært trægulv og slibning af gulv som er vores speciale. Behandling af trægulve Slibning af trægulve kræver øvelse og erfaring, men for en professionel gulvsliber er det naturligvis ingen problem. Dog kan gør-det-selv gulvarbejde anbefales til alle der har modet og viljen til at slibe gulve på egen hånd. Du skal blot kontakte en farvehandel eller byggemarked med leje af gulvsliber.

” Vi foretager også udlejning af gulvsliber, men der er 2 ugers ventetid. “

Såfremt du kan slibe gulv så kan du også arbejde med gulvlak, gulvolie eller ludbehandling af trægulve. I øjeblikket er hvide gulve et hit med for eksempel ludbehandling gulv, men der findes naturligvis også andre gode muligheder:

A. Gulvlakering
B. Ludbehandling af gulve
C. Maling af trægulv
D. Lakering af gulv
E. Malede gulve
F. Lakering af gulve
G. Oliering af gulv

Husk, altid billig gulvafslibning

Ønsker du billige trægulve eller billig gulv slibning, så ring til os. Opfriskning af træ gulve, nye gulve eller knirkende gulve er vore kompetenceområder. Og gennem mange år har vi været gulveksperten der opfriskede trægulve, herunder fyrretræsgulv, parketgulve samt lamel. Der er blot nogle af de arbejdsområder som vi arbejder på lige nu sammen med gulvrenovering.

Opfriskning af dine gamle trægulve

Billig gulve og gode gulv priser tilbydes alle der ønsker en opfriskning af de gamle og slidte træ gulv. Dit gulv kan blive som et nyt gulv med meget få midler, men det kræver et professionelt gulvfirma som har den rette ekspertise og erfaring. I mange år har vi udført gulvafhøvling i hele landet, så derfor er gulvslibning på Frederiksberg blot et spørgsmål om geografi. Alt gulvarbejde udføres over hele landet til samme lave pris.

Kontakt os meget gerne for yderlige info, det er uforpligtende og helt gratis.